De Verbetering Parket: uw vloerspecialist in Haarlem

Vloerrenovatie in Haarlem

Is uw vloer beschadigd en ziet u veel slijtageplekken? Met vloeronderhoud zorgt u voor een langere levensduur van uw vloer, maar in sommige gevallen is uw vloer zo ernstig beschadigd dat de mankementen met behulp van onderhoud niet kunnen worden hersteld. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw vloer te laten renoveren. Vloerrenovatie is dé manier om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Hieronder ziet u hoe een versleten vloer er weer als nieuw uit kan komen te zien.

versleten vloer gerenoveerde vloer

Onze vloerspecialisten komen graag bij u in Haarlem langs om te beoordelen of uw vloer geschikt is voor een renovatie. In sommige gevallen is een vloer zo ernstig beschadigd dat een renovatie niet mogelijk is. Ook dan komen wij met een eerlijk advies en een passende oplossing.

Renovatie van uw vloer

De renovatie van uw vloer is vrij ingrijpend. Ieder type vloer kent een unieke behandeling en het is voor u belangrijk om te weten waar u aan begint. Wanneer u overweegt om uw vloer te laten renoveren is het daarom van belang dat u eerst in gesprek gaat met een vloerspecialist. In Haarlem zijn wij de aangewezen persoon voor zowel vloeradvies als vloerrenovatie. Wij vertellen u alles over de werkzaamheden die komen kijken bij vloerrenovatie.

Wilt u direct een afspraak maken met een vloerspecialist om de mogelijkheden op het gebied van vloerrenovatie te bespreken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij komen graag bij u in Haarlem langs om uw vloer te beoordelen.

 

Wij werken voor

 

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom De Verbetering Parket?

    Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en vloeren leggen. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jou woning. Wij zijn trots op ons werk en leveren al meer dan 25 jaar kwaliteit in heel Noord-Holland.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg, Hoorn, Alkmaar, Zaandam en omstreken.

Hoofdvestiging