De Verbetering Parket: uw vloerspecialist in Haarlem

Houten vloer schuren Haarlem

Een mooie houten vloer dient van tijd tot tijd te worden onderhouden. De beste manier om krassen, butsen, scheurtjes of andere beschadigingen uit het hout te verwijderen is door de vloer te schuren. Een houten vloer schuren doe je echter niet met een stukje schuurpapier. Hier komt specialistische apparatuur aan te pas, waarbij zorgvuldig te werk moet worden gegaan. In Haarlem is De Verbetering Parket altijd bereid om u bij uw vloeronderhoud te helpen.

Houten vloer schuren Haarlem mogelijkheden

Door een houten vloer te schuren wordt eigenlijk de bovenste laag weggehaald. Bij kwalitatieve, massief houten vloer is dit relatief eenvoudig en kan het proces ook meermaals worden herhaald. Ook goedkopere vloeren van dennenhout kunnen echter geschuurd worden. Gezien zijn zachte textuur gaat dit bij dennenhout relatief makkelijk. Na het schuren dient er een nieuwe beschermingslaag te worden aangebracht. U kunt de vloer oliën of de vloer lakken. Deze nieuwe beschermingslaag kan ook de kleur van uw vloer veranderen. Het schuren van een vloer is dus ook een kans om uw woning een nieuwe uitstraling te geven. In Haarlem en omgeving kan De Verbetering Parket u helpen met het schuren van uw vloer. Wij voorzien ook in andere, gerelateerde werkzaamheden zoals oliën, polijsten en andere vormen van vloeronderhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vloerspecialist.

Houten vloer schuren Haarlem aanheling

Heeft u bijvoorbeeld een oude schouw of gashaard die u wilt verwijderen maar sluit uw houten vloer dan niet meer mooi aan? De Verbetering Parket kan voor aanheling van uw houten vloer zorgen. Om de kleur van deze nieuwe planken hetzelfde te krijgen als de reeds bestaande planken gaan wij uw houten vloer schuren. Vervolgens kunt u de gewenste afwerking kiezen welke wij voor u kunnen aanbrengen. Van vloer schuren tot vloerrenovatie De Verbetering Parket kan u helpen.

Houten vloer schuren contact

Heeft u een houten vloer die geschuurd moet worden? Schakel dan de expertise van De Verbetering Parket in. In Haarlem en omgeving zijn wij de expert in vloeronderhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden om uw vloer nieuw leven in te blazen? Neem dan contact op met onze vakmannen. U kunt ons bellen op 020 - 213 60 12 of het contactformulier invullen.

 

Wij werken voor

 

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom De Verbetering Parket?

    Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en vloeren leggen. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jou woning. Wij zijn trots op ons werk en leveren al meer dan 25 jaar kwaliteit in heel Noord-Holland.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg, Hoorn, Alkmaar, Zaandam en omstreken.

Hoofdvestiging