Zoek je een vloerenspecialist in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Haarlem

Parket onderhoud Haarlem

Om het maximale uit uw parketvloer te halen is goed onderhoud belangrijk. Dankzij adequaat parket onderhoud kan uw vloer levenslang meegaan en het maximale rendement behalen. Veel parketvloeren zijn tegenwoordig geïmpregneerd of gelakt, dan wel voorzien van een riante beschermlaag voorzien. Dit zorgt ervoor dat de vloer minder snel te maken krijgt met slijtage en dat de vloer meermaals periodiek onderhoud kan doorstaan. Onze vloerspecialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw vloer. Middels onderhoud brengen we uw parketvloer weer in topconditie.

Overweegt u een houten vloer aan te schaffen, maar twijfelt u over het type hout of het type parket? Of wilt u meer weten over het lakken en oliën van een houten vloer? In Haarlem en omstreken kunt u hiervoor terecht bij onze vloerspecialisten. 

Parket onderhoud service

Veel parket- of houten vloeren die te maken hebben met slijtage, worden ten onrechte vervangen. Dat is jammer, want onderhoud is niet alleen voordeliger, maar het zorgt er ook voor dat de vloer jaren langer meegaat. Het herstellen van een parketvloer is voor ons een expertise. Een houten parketvloer is een natuurproduct en dat betekent dat dit type vloer ‘leeft’. Vooral de plekken waar veel gelopen wordt of waar meubelen vaker worden verplaatst, zoals rond de etenstafel, zijn gevoelig voor slijtage en kleurverschillen. Bij parket onderhoud kunt u aan de volgende zaken denken:

  • Secuur en diep de vloer reinigen op alle elementen
  • Voeden en het aanbrengen van een beschermlaag zoals olie, was of een lak
  • Afwerken met een beschermlaag olie
  • Optioneel bij grotere schade: licht opschuren

Let op: opschuren is puur optioneel. Vloeronderhoud is iets anders dan een renovatie, waarbij vaak wordt gekozen voor het opschuren en aflakken van de vloer. Bij onderhoud gaat het om het verwijderen van hardnekkige vlekken en gelijkmatig maken van kleurverschillen. Het geheel wordt afgewerkt met een lak in eenduidige kleur. Onze vloerspecialisten in Haarlem vertellen u graag meer over de conditie van de vloer en in hoeverre onderhoud nog mogelijk is. Ongeacht of het nou gaat om lamelparket onderhoud of fineerparket onderhoud, wij helpen u verder voor het optimale resultaat.

Ook parket onderhoud nodig? Bel ons!

Parket onderhoud is belangrijk, maar de beste methode om dit te doen hangt af van het type parket. Wij beschikken over al het benodigde materiaal om elk type vloer uitvoerig te onderhouden. Woont u in Haarlem of omgeving en wilt u parket onderhoud laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Dit kan via 085 - 106 1600 of via het contactformulier op de website.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Haarlem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606