023 - 799 09 95

Vloerenspecialist nodig in Haarlem?

Parket onderhoud Haarlem

Om het maximale uit uw parketvloer te halen is goed onderhoud belangrijk. Dankzij adequaat parket onderhoud kan uw vloer levenslang meegaan en het maximale rendement behalen. Veel parketvloeren zijn tegenwoordig geïmpregneerd of gelakt, dan wel voorzien van een riante beschermlaag voorzien. Dit zorgt ervoor dat de vloer minder snel te maken krijgt met slijtage en dat de vloer meermaals periodiek onderhoud kan doorstaan. Onze vloerspecialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw vloer. Middels onderhoud brengen we uw parketvloer weer in topconditie.

Overweegt u een houten vloer aan te schaffen, maar twijfelt u over het type hout of het type parket? Of wilt u meer weten over het lakken en oliën van een houten vloer? In Haarlem en omstreken kunt u hiervoor terecht bij onze vloerspecialisten. 

Parket onderhoud service

Veel parket- of houten vloeren die te maken hebben met slijtage, worden ten onrechte vervangen. Dat is jammer, want onderhoud is niet alleen voordeliger, maar het zorgt er ook voor dat de vloer jaren langer meegaat. Het herstellen van een parketvloer is voor ons een expertise. Een houten parketvloer is een natuurproduct en dat betekent dat dit type vloer ‘leeft’. Vooral de plekken waar veel gelopen wordt of waar meubelen vaker worden verplaatst, zoals rond de etenstafel, zijn gevoelig voor slijtage en kleurverschillen. Bij parket onderhoud kunt u aan de volgende zaken denken:

  • Secuur en diep de vloer reinigen op alle elementen
  • Voeden en het aanbrengen van een beschermlaag zoals olie, was of een lak
  • Afwerken met een beschermlaag olie
  • Optioneel bij grotere schade: licht opschuren

Let op: opschuren is puur optioneel. Vloeronderhoud is iets anders dan een renovatie, waarbij vaak wordt gekozen voor het opschuren en aflakken van de vloer. Bij onderhoud gaat het om het verwijderen van hardnekkige vlekken en gelijkmatig maken van kleurverschillen. Het geheel wordt afgewerkt met een lak in eenduidige kleur. Onze vloerspecialisten in Haarlem vertellen u graag meer over de conditie van de vloer en in hoeverre onderhoud nog mogelijk is. Ongeacht of het nou gaat om lamelparket onderhoud of fineerparket onderhoud, wij helpen u verder voor het optimale resultaat.

Ook parket onderhoud nodig? Bel ons!

Parket onderhoud is belangrijk, maar de beste methode om dit te doen hangt af van het type parket. Wij beschikken over al het benodigde materiaal om elk type vloer uitvoerig te onderhouden. Woont u in Haarlem of omgeving en wilt u parket onderhoud laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Dit kan via 023 - 799 09 95 of via het contactformulier op de website.

Waarom Haarlem Vloeren?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 023 - 799 09 95.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Leggen van vloeren
• Vloeradvies
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Haarlem.

Hoofdvestiging