De Verbetering Parket: uw vloerspecialist in Haarlem

Vloeronderhoud in Haarlem

Het onderhouden van een vloer is iets wat veel mensen vaak vergeten. Pas als er slijtage of andere mankementen te zien zijn schakelen ze een expert in. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw vloer een langere levensduur krijgt?

  • regelmatig stofzuigen of vegen van uw vloer;
  • geen schoenen dragen in huis;
  • regelmatig vloeronderhoud laten uitvoeren.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf vloeronderhoud uit te voeren. De kans op extra beschadigingen is dan alleen vele malen groter en daarnaast is het een aardige klus om een vloer goed te behandelen. Daarom bieden wij u in Haarlem verschillende mogelijkheden op het gebied van vloeronderhoud.

Periodiek onderhoud van uw vloer

Iedere vloer is anders en heeft een ander type vloeronderhoud nodig. Wilt u weten hoe wij uw vloer kunnen onderhouden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag een gesprek met u aan waarin wij de mogelijkheden bespreken en aangeven welk type onderhoud het beste is. In de meeste gevallen sluiten wij een onderhoudscontract voor periodiek onderhoud met uw af. Liever eenmalig onderhoud uit laten voeren? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhouden van onder andere houten vloeren en pakken elke onderhoudsbeurt vakkundig aan! Dankzij ons ziet uw vloer er weer als nieuw uit!

 

Wij werken voor

 

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom De Verbetering Parket?

    Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en vloeren leggen. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jou woning. Wij zijn trots op ons werk en leveren al meer dan 25 jaar kwaliteit in heel Noord-Holland.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg, Hoorn, Alkmaar, Zaandam en omstreken.

Hoofdvestiging