De Verbetering Parket: uw vloerspecialist in Haarlem

Onderhoud houten vloer

Zelfs de mooiste vloeren zullen na verloop van tijd slijtagesporen gaan vertonen. Zeker in drukke gebouwen, waarin veel wordt ”geleefd” is het vrijwel onmogelijk om de oorspronkelijke glans van de houten vloer langer dan een paar jaar in stand te houden. Door de vloer goed te onderhouden kun je het slijtageproces echter wel vertragen. Denk hierbij aan dweilen, stoffen en het verwijderen van vlekken. In Haarlem kan De Verbetering Parket u meer informatie geven, als u die nodig denkt te hebben.

Onderhoud door De Verbetering Parket

Een goede manier om de glans en uitstraling van een mooie houten vloer te bewaren is door de vloer periodiek in de olie te zetten. Dit is voor tuinmeubilair bijvoorbeeld ook de normaalste zaak van de wereld. Tuintafels- en stoelen worden veel blootgesteld aan weer en wind en verliezen daardoor na verloop van tijd hun glans. Vloeren worden op hun beurt blootgesteld aan veel ”voetverkeer” en slijten daardoor ook relatief snel. Een periodieke lakbeurt, om de beschermingslaag van de vloer te herstellen, is dan ook geen verkeerd idee. In Haarlem kan De Verbetering Parket u altijd van vrijblijvend advies voorzien. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vakmannen. We staan u altijd graag te woord!

 

Wij werken voor

 

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom De Verbetering Parket?

    Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en vloeren leggen. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jou woning. Wij zijn trots op ons werk en leveren al meer dan 25 jaar kwaliteit in heel Noord-Holland.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg, Hoorn, Alkmaar, Zaandam en omstreken.

Hoofdvestiging