De Verbetering Parket: uw vloerspecialist in Haarlem

Vloer reinigen in Haarlem

De vloer is een echte blikvanger voor iedere woning en bij de aanschaf van een nieuwe vloer hoopt u dan ook de authentieke uitstraling zo lang mogelijk te behouden. Regelmatig onderhoud is de sleutel naar een maximale levensduur van de vloer en reiniging is slechts één van de onderdelen binnen vloeronderhoud. Door de vloer te reinigen voorkomt u dat stof en vuil zich aan de vloer hechten, waarbij sneller kleurverschillen ontstaan. De methode die wij bij De Verbetering Parket hanteren verschilt per type vloer.

Vloer reinigen per vloertype

Elke type vloer heeft een eigen aanpak nodig. Laminaat is bijvoorbeeld erg onderhoudsvriendelijk door een dikkere beschermlaag, terwijl PVC vloeren eenvoudig schoon te houden zijn. Een PVC vloer is echter niet geschikt voor hardnekkige schoonmaakmiddelen; warm water is vaak al voldoende om de vloer weer goed schoon te krijgen. Gaat u wel voor schoonmaakmiddelen, kies dan altijd voor methoden met een neutrale pH-waarde. Parket onderhoud is eveneens een interessante vorm van vloeronderhoud. Tot slot vereist een houten vloer vaak meer specialistische methoden voor reiniging. Hierbij helpen wij u graag.

Professioneel vloer reinigen Haarlem

Stof en vuil kunnen de toplaag van uw vloer beschadigen. Het stofzuigen of afstoffen van een vloer is daarom erg belangrijk, maar soms zijn vetresten hardnekkig van aard; hiervoor gebruikt u een speciaal schoonmaakmiddel. Schakel De Verbetering Parket in voor meer informatie over vloerreiniging of voor een zorgvuldige reiniging van uw vloer. Wilt u vloeronderhoud in de breedste zin van het woord uit laten voeren, dan helpen wij u ook graag verder. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 020 - 213 60 12 of natuurlijk een offerte aanvragen via onze contactpagina.

 

Wij werken voor

 

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom De Verbetering Parket?

    Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en vloeren leggen. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jou woning. Wij zijn trots op ons werk en leveren al meer dan 25 jaar kwaliteit in heel Noord-Holland.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg, Hoorn, Alkmaar, Zaandam en omstreken.

Hoofdvestiging