023 - 799 09 95

Vloerenspecialist nodig in Haarlem?

Vloer reinigen in Haarlem

De vloer is een echte blikvanger voor iedere woning en bij de aanschaf van een nieuwe vloer hoopt u dan ook de authentieke uitstraling zo lang mogelijk te behouden. Regelmatig onderhoud is de sleutel naar een maximale levensduur van de vloer en reiniging is slechts één van de onderdelen binnen vloeronderhoud. Door de vloer te reinigen voorkomt u dat stof en vuil zich aan de vloer hechten, waarbij sneller kleurverschillen ontstaan. De methode die wij bij De vakman hanteren verschilt per type vloer.

Vloer reinigen per vloertype

Elke type vloer heeft een eigen aanpak nodig. Laminaat is bijvoorbeeld erg onderhoudsvriendelijk door een dikkere beschermlaag, terwijl PVC vloeren eenvoudig schoon te houden zijn. Een PVC vloer is echter niet geschikt voor hardnekkige schoonmaakmiddelen; warm water is vaak al voldoende om de vloer weer goed schoon te krijgen. Gaat u wel voor schoonmaakmiddelen, kies dan altijd voor methoden met een neutrale pH-waarde. Parket onderhoud is eveneens een interessante vorm van vloeronderhoud. Tot slot vereist een houten vloer vaak meer specialistische methoden voor reiniging. Hierbij helpen wij u graag.

Professioneel vloer reinigen Haarlem

Stof en vuil kunnen de toplaag van uw vloer beschadigen. Het stofzuigen of afstoffen van een vloer is daarom erg belangrijk, maar soms zijn vetresten hardnekkig van aard; hiervoor gebruikt u een speciaal schoonmaakmiddel. Schakel De vakman in voor meer informatie over vloerreiniging of voor een zorgvuldige reiniging van uw vloer. Wilt u vloeronderhoud in de breedste zin van het woord uit laten voeren, dan helpen wij u ook graag verder. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 023 - 799 09 95 of natuurlijk een offerte aanvragen via onze contactpagina.

Waarom Haarlem Vloeren?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 023 - 799 09 95.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Leggen van vloeren
• Vloeradvies
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Haarlem.

Hoofdvestiging