De Verbetering Parket: uw vloerspecialist in Haarlem

Houten vloer lakken

Het lakken van een houten vloer zorgt voor een klein beschermlaagje, zodat de vloer niet aangetast wordt door vuil en vocht. Parket lakken is een precies klusje. De houten vloer moet goed voorbereid worden op de lak en de lak moet vervolgens gelijkmatig verdeeld worden over de vloer. Na het lakken heeft u een goed beschermde en prachtige vloer. Denkt u bij een gelakte vloer aan een glanzende vloer? Er zijn tegenwoordig matte lakken verkrijgbaar die een hele andere uitstraling aan uw houten vloer geven. Matte lak creëert de uitstraling van een geoliede vloer, maar biedt de voordelen van lak. Heeft u een oude gelakte vloer die wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Wij staan voor u klaar in de gehele regio Haarlem.

Houten vloer schuren en lakken

Voordat een vloer gelakt wordt moet deze geschuurd worden. Er wordt met een schuurmachine een klein laagje van de vloer afgeschuurd, zodat een mooie vers houtoppervlak ontstaat. Alle beschadigingen zullen niet meer te zien zijn en de vloer kan afgewerkt worden met een nieuwe laag lak. Wilt u uw parketvloer lakken, maar weet u niet hoe? Schakel een specialist in die het werk voor u uit handen neemt. In Haarlem kunt u terecht bij De Verbetering Parket. Met professioneel apparatuur en kwalitatief hoogwaardige producten realiseren wij uw droomvloer. Gaat u liever voor olie? U kunt bij ons ook terecht voor het oliën van uw vloer.

 

Wij werken voor

 

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom De Verbetering Parket?

    Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en vloeren leggen. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jou woning. Wij zijn trots op ons werk en leveren al meer dan 25 jaar kwaliteit in heel Noord-Holland.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg, Hoorn, Alkmaar, Zaandam en omstreken.

Hoofdvestiging