Zoek je een vloerenspecialist in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Haarlem

Houten vloer lakken

Het lakken van een houten vloer zorgt voor een klein beschermlaagje, zodat de vloer niet aangetast wordt door vuil en vocht. Parket lakken is een precies klusje. De houten vloer moet goed voorbereid worden op de lak en de lak moet vervolgens gelijkmatig verdeeld worden over de vloer. Na het lakken heeft u een goed beschermde en prachtige vloer. Denkt u bij een gelakte vloer aan een glanzende vloer? Er zijn tegenwoordig matte lakken verkrijgbaar die een hele andere uitstraling aan uw houten vloer geven. Matte lak creëert de uitstraling van een geoliede vloer, maar biedt de voordelen van lak. Heeft u een oude gelakte vloer die wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Wij staan voor u klaar in de gehele regio Haarlem.

Houten vloer schuren en lakken

Voordat een vloer gelakt wordt moet deze geschuurd worden. Er wordt met een schuurmachine een klein laagje van de vloer afgeschuurd, zodat een mooie vers houtoppervlak ontstaat. Alle beschadigingen zullen niet meer te zien zijn en de vloer kan afgewerkt worden met een nieuwe laag lak. Wilt u uw parketvloer lakken, maar weet u niet hoe? Schakel een specialist in die het werk voor u uit handen neemt. In Haarlem kunt u terecht bij de door ons aangedragen professional. Met professioneel apparatuur en kwalitatief hoogwaardige producten realiseren wij uw droomvloer. Gaat u liever voor olie? U kunt bij ons ook terecht voor het oliën van uw vloer.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Haarlem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606