De Verbetering Parket: uw vloerspecialist in Haarlem

Vloer schuren Haarlem

Een vloer schuren en afwerken is essentieel om het maximale uit de vloer te halen. Is er na verloop van tijd zichtbaar sprake van deukjes, krassen of slijtage? Dan is het verstandig om de vloer een grondige onderhoudsbeurt te geven. De Verbetering Parket verzorgt uw vloer in Haarlem en zorgt dat deze weer in topconditie wordt opgeleverd. Zo werken wij kleurverschillen en slijtage eenvoudig weg met onze professionele schuurmachine. Deze functioneert stofvrij voor het beste resultaat.

Veel mensen onderschatten de mogelijkheden om een vloer op te schuren. Zeker bij bepaalde vloertypen heeft u de mogelijkheid om een vloer meerdere keren te schuren, óók bij grotere beschadigingen of diepe slijtage. Op die manier voorkomen we dat u de vloer gedeeltelijk of in zijn geheel dient te vervangen. Wij prepareren de vloer en maken deze egaal, waarna we kiezen voor een geschikte afwerking. Zo kan uw vloer tot tientallen jaren langer blijven functioneren.

Vloer schuren Haarlem resultaat

Het inschakelen van een vloerspecialist scheelt u veel tijd. Bovendien bent u verzekerd van een egale en nette afwerking van de vloer. In Haarlem en omgeving kunnen wij verschillende typen houten vloeren schuren.

vloer schuren gerenoveerde vloer

Vloer schuren Haarlem oliën

Na het schuren van de vloer wilt u deze natuurlijk optimaal afwerken met een duurzaam resultaat. Nadat de vloer is opgeschuurd, is deze egaal en vrij van klassen en overige schade. Het onderhoud van de vloer is daarmee echter niet klaar; wij kunnen de vloer oliën  en geven de vloer daarmee een duurzame beschermlaag. Dat niet alleen; hiermee heeft u ook de kans uw vloer een geheel nieuwe look te geven. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe kleurtint voor ogen, dan heeft u middels vloer oliën diverse mogelijkheden. De vloer oliën geniet een voorkeur boven lakken, aangezien kleine krassen op een geoliede vloer beter te herstellen zijn; de keuze is echter aan uzelf.

Bij het schuren en oliën van de vloer is het zaak om de ondergrond schoon te houden totdat deze volledig is afgewerkt. Iedere houtsoort vraagt om een ander type olie. Wij kunnen u informeren over de juiste materialen en werkwijze. Wanneer u ervoor kiest om uw vloer door ons te laten schuren nemen wij ook de afwerking met olie voor onze rekening.

Vloer schuren Haarlem lakken

Het verschil tussen lakken en oliën is simpelweg het materiaal dat wordt gebruikt. Lak zorgt voor een extra chique uitstraling en legt de nadruk op de nerven in het hout. Zo bestaat er de halfmatte of hoogglans afwerking. Vloer lakken kost meer tijd en moeite dan oliën, maar zorgt voor een eindresultaat dat weinig onderhoud nodig heeft. Krassen en kleine oneffenheden zijn op een laklaag echter iets lastiger bij te werken. Weet u niet zeker waarvoor u de vorige keer heeft gekozen? Dan helpen we u graag verder.

Vloer schuren Haarlem contact

Wilt u uw vloer laten schuren in Haarlem? Dit kunnen wij professioneel voor u uitvoeren en met een garantie voor het optimale resultaat. Daarnaast kunt u ook altijd bij ons terecht voor vloeradvies. Bel ons op 020 - 213 60 12 of vraag direct een offerte aan.

 

Wij werken voor

 

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom De Verbetering Parket?

    Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en vloeren leggen. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jou woning. Wij zijn trots op ons werk en leveren al meer dan 25 jaar kwaliteit in heel Noord-Holland.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg, Hoorn, Alkmaar, Zaandam en omstreken.

Hoofdvestiging