De Verbetering Parket: uw vloerspecialist in Haarlem

Vloer laten oliën

Naast het lakken van een vloer is een vloer oliën een goede manier om een houten vloer te beschermen tegen vuil en vocht. Olie trekt, in tegenstelling tot lak, in de vloer. Het hout zuigt zich vol met olie en is op een bepaald moment zo verzadigd dat het hout water- en vuilafstotend is. De bescherming die het biedt is echter wel anders dan bij lak. Bij olie ligt er geen laagje op het hout. U kunt zich voorstellen dat het hout daardoor sneller beschadigd raakt. Dit hoeft echter geen nadeel te zijn. Een geoliede vloer is namelijk makkelijk plaatselijk bij te werken door de beschadigde plek licht te schuren en opnieuw te oliën. Naast deze praktische voordelen biedt olie voor uw vloer ook andere voordelen. Doordat de olie in het hout trekt blijft de originele en natuurlijk uitstraling van het hout behouden. Daarnaast zijn er veel verschillende kleuren olie beschikbaar. Een overvloed aan mogelijkheden dus.

Specialist oliën houten vloer

Een houten vloer oliën moet met precisie uitgevoerd worden. Ten eerste zal de houten vloer licht geschuurd moeten worden. Het stof dat hierbij vrijkomt moet grondig verwijderd worden alvorens te starten met het vloer oliën. Na de olie gelijkmatig te verspreiden moet de olie goed ingewreven worden. Afhankelijk van het type hout moet de vloer meerdere malen behandeld worden. Heeft u hulp nodig bij het parket oliën? In Haarlem en omgeving staat De Verbetering Parket voor u klaar. Wij helpen u niet alleen bij het oliën van uw houten vloer, maar onderhouden uw geoliede vloer ook voor u.

 

Wij werken voor

 

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom De Verbetering Parket?

    Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en vloeren leggen. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jou woning. Wij zijn trots op ons werk en leveren al meer dan 25 jaar kwaliteit in heel Noord-Holland.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg, Hoorn, Alkmaar, Zaandam en omstreken.

Hoofdvestiging