023 - 799 09 95

Vloerenspecialist nodig in Haarlem?

Vloer laten oliën

Naast het lakken van een vloer is een vloer oliën een goede manier om een houten vloer te beschermen tegen vuil en vocht. Olie trekt, in tegenstelling tot lak, in de vloer. Het hout zuigt zich vol met olie en is op een bepaald moment zo verzadigd dat het hout water- en vuilafstotend is. De bescherming die het biedt is echter wel anders dan bij lak. Bij olie ligt er geen laagje op het hout. U kunt zich voorstellen dat het hout daardoor sneller beschadigd raakt. Dit hoeft echter geen nadeel te zijn. Een geoliede vloer is namelijk makkelijk plaatselijk bij te werken door de beschadigde plek licht te schuren en opnieuw te oliën. Naast deze praktische voordelen biedt olie voor uw vloer ook andere voordelen. Doordat de olie in het hout trekt blijft de originele en natuurlijk uitstraling van het hout behouden. Daarnaast zijn er veel verschillende kleuren olie beschikbaar. Een overvloed aan mogelijkheden dus.

Specialist oliën houten vloer

Een houten vloer oliën moet met precisie uitgevoerd worden. Ten eerste zal de houten vloer licht geschuurd moeten worden. Het stof dat hierbij vrijkomt moet grondig verwijderd worden alvorens te starten met het vloer oliën. Na de olie gelijkmatig te verspreiden moet de olie goed ingewreven worden. Afhankelijk van het type hout moet de vloer meerdere malen behandeld worden. Heeft u hulp nodig bij het parket oliën? In Haarlem en omgeving staat De vakman voor u klaar. Wij helpen u niet alleen bij het oliën van uw houten vloer, maar onderhouden uw geoliede vloer ook voor u.

Waarom Haarlem Vloeren?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 023 - 799 09 95.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Leggen van vloeren
• Vloeradvies
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Haarlem.

Hoofdvestiging