Zoek je een vloerenspecialist in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Haarlem

Vloer laten oliën

Naast het lakken van een vloer is een vloer oliën een goede manier om een houten vloer te beschermen tegen vuil en vocht. Olie trekt, in tegenstelling tot lak, in de vloer. Het hout zuigt zich vol met olie en is op een bepaald moment zo verzadigd dat het hout water- en vuilafstotend is. De bescherming die het biedt is echter wel anders dan bij lak. Bij olie ligt er geen laagje op het hout. U kunt zich voorstellen dat het hout daardoor sneller beschadigd raakt. Dit hoeft echter geen nadeel te zijn. Een geoliede vloer is namelijk makkelijk plaatselijk bij te werken door de beschadigde plek licht te schuren en opnieuw te oliën. Naast deze praktische voordelen biedt olie voor uw vloer ook andere voordelen. Doordat de olie in het hout trekt blijft de originele en natuurlijk uitstraling van het hout behouden. Daarnaast zijn er veel verschillende kleuren olie beschikbaar. Een overvloed aan mogelijkheden dus.

Specialist oliën houten vloer

Een houten vloer oliën moet met precisie uitgevoerd worden. Ten eerste zal de houten vloer licht geschuurd moeten worden. Het stof dat hierbij vrijkomt moet grondig verwijderd worden alvorens te starten met het vloer oliën. Na de olie gelijkmatig te verspreiden moet de olie goed ingewreven worden. Afhankelijk van het type hout moet de vloer meerdere malen behandeld worden. Heeft u hulp nodig bij het parket oliën? In Haarlem en omgeving staat de door ons aangedragen professional voor u klaar. Wij helpen u niet alleen bij het oliën van uw houten vloer, maar onderhouden uw geoliede vloer ook voor u.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Haarlem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606