023 - 799 09 95

Vloerenspecialist nodig in Haarlem?

Vloeradvies in Haarlem

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u een nieuwe vloer in de woning laten leggen? Of wilt u meer weten over het onderhoud van uw houten vloer? In Haarlem staan onze vloerspecialisten al meer dan 10 jaar voor u klaar. Wij voorzien u graag van een eerlijk en persoonlijk vloeradvies.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw vloer zelf te behandelen nadat deze gelegd is. Hier zijn genoeg middeltjes voor te koop bij bijvoorbeeld de bouwmarkt. Toch adviseren wij u dit niet te doen en het behandelen van uw vloer de eerste keer over te laten aan een gespecialiseerd bedrijf. In Haarlem bieden wij u een totaalpakket op het gebied van vloeren en schakelt u ons na het leggen van uw vloer ook in voor het behandelen van uw vloer. Na het behandelen van uw vloer geeft onze specialist u graag vloeradvies. Denk hierbij tips voor het onderhouden van uw vloer.

Het kiezen van de juiste vloer

Wij voorzien u niet alleen van adviezen op het gebied van vloeronderhoud. U kunt ook op ons rekenen als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste soort vloer. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten bedekking mogelijk. Of het nu gaat om een zoektocht naar een vloer met een klassieke uitstraling of u juist iets moderns zoekt. Dankzij alle kennis die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd kunnen wij u voorzien van een gedegen vloeradvies dat aansluit bij uw wensen. Direct een afspraak maken voor een vloeradvies? Maak dan een afspraak. Wij gaan graag met u in gesprek.

Waarom Haarlem Vloeren?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 023 - 799 09 95.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Houten vloeren
• Leggen van vloeren
• Vloeradvies
• Vloeronderhoud
• Vloerrenovatie

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Haarlem.

Hoofdvestiging