De Verbetering Parket: uw vloerspecialist in Haarlem

Vloeradvies in Haarlem

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u een nieuwe vloer in de woning laten leggen? Of wilt u meer weten over het onderhoud van uw houten vloer? In Haarlem staan onze vloerspecialisten al meer dan 10 jaar voor u klaar. Wij voorzien u graag van een eerlijk en persoonlijk vloeradvies.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw vloer zelf te behandelen nadat deze gelegd is. Hier zijn genoeg middeltjes voor te koop bij bijvoorbeeld de bouwmarkt. Toch adviseren wij u dit niet te doen en het behandelen van uw vloer de eerste keer over te laten aan een gespecialiseerd bedrijf. In Haarlem bieden wij u een totaalpakket op het gebied van vloeren en schakelt u ons na het leggen van uw vloer ook in voor het behandelen van uw vloer. Na het behandelen van uw vloer geeft onze specialist u graag vloeradvies. Denk hierbij tips voor het onderhouden van uw vloer.

Het kiezen van de juiste vloer

Wij voorzien u niet alleen van adviezen op het gebied van vloeronderhoud. U kunt ook op ons rekenen als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste soort vloer. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten bedekking mogelijk. Of het nu gaat om een zoektocht naar een vloer met een klassieke uitstraling of u juist iets moderns zoekt. Dankzij alle kennis die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd kunnen wij u voorzien van een gedegen vloeradvies dat aansluit bij uw wensen. Direct een afspraak maken voor een vloeradvies? Maak dan een afspraak. Wij gaan graag met u in gesprek.

 

Wij werken voor

 

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom De Verbetering Parket?

    Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en vloeren leggen. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jou woning. Wij zijn trots op ons werk en leveren al meer dan 25 jaar kwaliteit in heel Noord-Holland.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg, Hoorn, Alkmaar, Zaandam en omstreken.

Hoofdvestiging