Zoek je een vloerenspecialist in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Haarlem

Houten vloer leggen in Haarlem

Heeft u zelf of met behulp van een vloeradvies een nieuwe vloer gekozen? Dan wilt u natuurlijk dat deze op een nauwkeurige en professionele manier gelegd wordt. In Haarlem schakelt u onze vakmannen in voor het leggen van uw vloer. Wij komen graag bij u langs in Haarlem om op een vakkundige en professionele manier te leggen. Wij leggen de volgende vloeren:

Bij ons kunt u rekenen op een totaalpakket. Als wij uw vloer hebben gelegd zorgen wij voor een nette afwerking en behandelen wij uw vloer met de daarvoor geschikte materialen. Maak vandaag nog een afspraak voor het leggen van uw houten vloer.

Legmethodes

Als u ervoor kiest om uw vloer door ons te laten leggen kiezen wij samen met u in welke legrichting u de vloer wilt laten leggen. De legrichting is erg bepalend, want hiermee bepaalt u of de kamer er breder of juist langer uitziet. Daarnaast is het van belang om de voor u meest geschikte legmethode te kiezen. Of u nu voor een vast verlijmde legmethode gaat of juist voor een zwevend gelegde vloer, aan beide legmethodes zijn een aantal voordelen verbonden.

Voordelen van een vloer vast verlijmen

  • De vloer kan gelegd worden in ruimtes breder dan 6 meter.
  • Een vaste vloer werkt minder dan een zwevende vloer, vanwege de verlijming en vernageling ervan.
  • Een vaste vloer is geluidsstil.

Voordelen van een vloer zwevend leggen

  • Goedkoper dan vast verlijmen, vanwege de materialen.
  • Kunt u eventueel ook zelf leggen, omdat de vloer al behandeld is.
  • Uitstekend geschikt voor appartementen indien gelegd met 10 decibel geluiddempende ondervloerplaten.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Haarlem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606