Zoek je een vloerenspecialist in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Haarlem

Vloerafwerking in Haarlem

Houten vloeren kunnen op allerlei manieren bewerkt en afgewerkt worden. Onbewerkt hout is eigenlijk niet geschikt voor de vloer, tenzij een onbewerkte vloer juist de bedoeling is. Een onbewerkte of onafgewerkte vloer heeft geen beschermlaag die het hout beschermt tegen vuil en vocht. Hierdoor zal het hout snel lelijk worden. U kunt ervoor kiezen een houten vloer afgewerkt te kopen of u kunt een onbewerkte houten vloer aanschaffen en die zelf afwerken of laten afwerken door een vloerspecialist. Wij zijn gespecialiseerd in het afwerken van houten vloeren met lak en olie.

Specialist in afwerking houten vloer

Een houten vloer afwerken wordt meestal gedaan door middel van lakken of oliën. Het grootste verschil tussen deze twee vloerafwerkingen is dat lak op het hout blijft liggen en olie in het hout trekt. Beide geven dus een andere soort bescherming. Wilt u uw vloer afwerken, maar laat u dit toch liever over aan een specialist? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om een afspraak te maken.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Haarlem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606