De Verbetering Parket: uw vloerspecialist in Haarlem

Vloerafwerking in Haarlem

Houten vloeren kunnen op allerlei manieren bewerkt en afgewerkt worden. Onbewerkt hout is eigenlijk niet geschikt voor de vloer, tenzij een onbewerkte vloer juist de bedoeling is. Een onbewerkte of onafgewerkte vloer heeft geen beschermlaag die het hout beschermt tegen vuil en vocht. Hierdoor zal het hout snel lelijk worden. U kunt ervoor kiezen een houten vloer afgewerkt te kopen of u kunt een onbewerkte houten vloer aanschaffen en die zelf afwerken of laten afwerken door een vloerspecialist. Wij zijn gespecialiseerd in het afwerken van houten vloeren met lak en olie.

Specialist in afwerking houten vloer

Een houten vloer afwerken wordt meestal gedaan door middel van lakken of oliën. Het grootste verschil tussen deze twee vloerafwerkingen is dat lak op het hout blijft liggen en olie in het hout trekt. Beide geven dus een andere soort bescherming. Wilt u uw vloer afwerken, maar laat u dit toch liever over aan een specialist? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om een afspraak te maken.

 

Wij werken voor

 

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom De Verbetering Parket?

    Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en vloeren leggen. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jou woning. Wij zijn trots op ons werk en leveren al meer dan 25 jaar kwaliteit in heel Noord-Holland.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg, Hoorn, Alkmaar, Zaandam en omstreken.

Hoofdvestiging