De Verbetering Parket: uw vloerspecialist in Haarlem

Parket vloer schuren Haarlem

Voor een nieuw-ogende parketvloer hoef je niet direct nieuw parket te kopen. Een grondige onderhoudsbeurt heeft praktisch hetzelfde effect. Zeker in het geval van een dure parketvloer is het bovendien een stuk voordeliger. Het idee achter een parket vloer schuren is dat de beschadigde bovenlaag zeer precies wordt verwijderd. En dan hebben we het niet over centimeters maar millimeters. Doorgaans wordt slechts 1 mm van de bovenlaag verwijderd. Op die manier worden alle zichtbare krassen en butsen ook meegenomen en kan er een nieuwe beschermingslaag op de parket vloer worden aangebracht.

Parket vloer schuren De Verbetering Parket

Het schuren van een parket vloer is niet iets wat je zomaar zelf kunt doen. Specialisten gebruiken doorgaans een zware bandschuur-machine, afgewisseld met een kantenschuurmachine en een polijstmachine. Dit is het soort apparatuur dat de meeste mensen niet zomaar in huis hebben staan. Bovendien is het niet eenvoudig om effectief te bedienen. In Haarlem helpt De Verbetering Parket u daarom graag met de praktische uitvoer. Wij zorgen ervoor dat alle beschadigingen uit de vloer worden weggeschuurd, waarna u ook een effen oppervlak over moet houden. Dit oppervlak wordt vervolgens bewerkt met lak, olie of wax en gepolijst. Hierna ziet de vloer er weer uit als nieuw. Een lastig proces. Maar de moeite zeker waard. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om te bellen.

 

 

 

 

 

Wij werken voor

 

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.


Waarom De Verbetering Parket?

    Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en vloeren leggen. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste vloer voor jou woning. Wij zijn trots op ons werk en leveren al meer dan 25 jaar kwaliteit in heel Noord-Holland.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloeronderhoud
  • Leggen van houten vloeren
  • Leggen van parketvloeren
  • Vloeradvies
  • Vloerrenovatie

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Lijnden, Oudekerk a/d Amstel, Duivendrecht, Zwanenburg, Hoorn, Alkmaar, Zaandam en omstreken.

Hoofdvestiging