Zoek je een vloerenspecialist in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Haarlem

Parket vloer schuren Haarlem

Voor een nieuw-ogende parketvloer hoef je niet direct nieuw parket te kopen. Een grondige onderhoudsbeurt heeft praktisch hetzelfde effect. Zeker in het geval van een dure parketvloer is het bovendien een stuk voordeliger. Het idee achter een parket vloer schuren is dat de beschadigde bovenlaag zeer precies wordt verwijderd. En dan hebben we het niet over centimeters maar millimeters. Doorgaans wordt slechts 1 mm van de bovenlaag verwijderd. Op die manier worden alle zichtbare krassen en butsen ook meegenomen en kan er een nieuwe beschermingslaag op de parket vloer worden aangebracht.

Parket vloer schuren de door ons aangedragen professional

Het schuren van een parket vloer is niet iets wat je zomaar zelf kunt doen. Specialisten gebruiken doorgaans een zware bandschuur-machine, afgewisseld met een kantenschuurmachine en een polijstmachine. Dit is het soort apparatuur dat de meeste mensen niet zomaar in huis hebben staan. Bovendien is het niet eenvoudig om effectief te bedienen. In Haarlem helpt de door ons aangedragen professional u daarom graag met de praktische uitvoer. Wij zorgen ervoor dat alle beschadigingen uit de vloer worden weggeschuurd, waarna u ook een effen oppervlak over moet houden. Dit oppervlak wordt vervolgens bewerkt met lak, olie of wax en gepolijst. Hierna ziet de vloer er weer uit als nieuw. Een lastig proces. Maar de moeite zeker waard. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om te bellen.

 

 

 

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Haarlem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606