Zoek je een vloerenspecialist in Haarlem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Haarlem

Houten vloeren uitkiezen in Zwolle

Houten vloeren zijn nog steeds erg populair. Niet alleen voor in uw privé woning, maar ook in winkels of andere bedrijfsruimtes zijn houten vloeren erg geschikt. Er zijn veel andere soorten vloeren die lijken op hout, maar daadwerkelijk gemaakt zijn van kunststof. Dit soort vloeren worden meestal vanwege financiële overwegingen aangeschaft. De authentieke uitstraling van hout wordt echter alleen gerealiseerd met echte houten planken.

Verschillende soorten houten vloeren

De meest populaire houtsoort voor de vloer is eikenhout. De eikenboom is een langzaam groeiende boom, iets wat zorgt voor erg hard en stevig hout. Eikenhout is daardoor slijtvast en dus erg geschikt voor de vloer. Misschien denkt u bij eikenhout aan een specifieke kleur. Echter, eikenhout is verkrijgbaar in allerlei soorten. Van Europees eiken tot Amerikaans eiken en van jong hout tot gerookt of op een andere manier afgewerkt hout. Wilt u een donkere eikenhouten vloer voor uw klassieke interieur of juist een lichtere variant die past bij een modern design? U kunt alle kanten op met eikenhouten vloeren.

U kunt echter ook gaan voor een grenen vloer. Grenen is een houtsoort dat afkomstig is van de pijnboom, een naaldboom. De pijnboom groeit, in tegenstelling tot de eikenboom, juist snel. Het hout is hierdoor iets zachter. Dit weerhoudt men er echter niet van grenen te gebruiken voor de vloer. Het hout is erg geliefd door de vele knoesten die in het hout te zien zijn. Omdat grenen hout iets gevoeliger zal de vloer er sneller ouder uitzien. Dit geeft echter juist een zeer authentieke uitstraling aan het hout en is dan ook een eigenschap waar veel mensen van houden. De hardheid van het hout betekent ook zeker niet dat het hout minder lang meegaat. In veel kastelen liggen eeuwenoude grenen vloeren die nog steeds voldoen.

Wat is een parketvloer?

Een parketvloer is een vloer van echt hout. Er zijn echter verschillende soorten parketvloeren, namelijk massief parket en lamelparket. Massief parket bestaat uit planken van massief hout. Lamelparket is echter opgebouwd uit verschillende lagen. De verschillende lagen hout zijn op een bepaalde manier op elkaar gelijmd om de werking van het hout tegen te gaan. Wilt u meer weten over verschillende soorten houten vloeren? de door ons aangedragen professional geeft u graag advies. Na een weloverwogen keuze gemaakt te hebben helpen wij u ook bij het leggen van de vloer.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Haarlem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606